Hvorfor traller?

Traller er praktisk å benytte seg av i butikk- og lagermiljøer. Optimal vareeksponering er en essensiell faktor for enhver forretning, og trallene spiller en stor rolle for å sikre at produktene er synlige og tilgjengelige for kundene. Glidebaner på trallene sørger for fulle hyller, og enklere varepåfylling blir muliggjort gjennom påfylling bakfra, som sikrer en jevn rullering av varer. Fleksibilitet er en annen viktig fordel, fordi hjulene på trallene tillater en enkel og effektiv flytting, noe som er avgjørende for å tilpasse seg endringer i layout eller behov. I tillegg forenkler trallene renholdsrutinene betydelig, da de enkelt kan flyttes for å muliggjøre grundig rengjøring av gulvet under. Trallene kan også kjøres ut og spyles ren, og det mest bemerkelsesverdige er at de krever ingen montering, noe som gjør dem både praktiske og tidseffektive i drift.

Ta kontakt

Trallene er utviklet for optimal eksponering av mineralvann / energidrikk, og kan brukes i alle typer kjølereoler uten bunn, kjøleskap uten bunn, samt kjølerom med glassdører. 

Ofte stilte spørsmål

Er du den neste vi leverer traller til?

7

Ulike traller

16000+

Leverte traller

10+

Referanser

Trenger du traller?

Benytt kontaktskjemaet hvis du har spørsmål om produktene eller ønsker å kjøpe traller. Vi står klare for å veilede deg gjennom utvalget vårt, slik at vi finner den løsningen som passer best til deg.